Hura prosti čas – program športnih aktivnosti v času novoletnih šolskih počitnic od 27.12.2022 do vključno 30.12.2022

Celje, 19. 12. 2022 – v času novoletnih šolskih počitnic bo Športna zveza Celje celjskim otrokom, osnovnošolski in srednješolski mladini ter študentom omogočila udeležbo v različnih športnih aktivnostih, ki se bodo odvijale na športnih objektih v Mestni občini Celje.

Brezplačno izvedbo programa omogočajo Športna zveza Celje, Mestna občina Celje, Zavod za šport RS Planica  in Fundacija za financiranje športnih organizacij v Republiki Sloveniji. Program bo potekal 4 dni, vanj pa so vključene aktivnosti: plavanje, drsanje, namizni tenis,  plezanje in kegljanje.
Koordinator in operativni izvajalec programa je Športna zveza Celje.

shadow

Uporaba programov je v času poteka aktivnosti brezplačna in na lastno odgovornost, vstop pa je možen do dovoljenega števila obiskovalcev v posameznem objektu. Za vse svoje osebne stvari odgovarjajo udeleženci sami, zato Športna zveza Celje priporoča, da udeleženci s seboj ne nosijo večjih vsot denarja ter vrednostnih predmetov.

UDELEŽENCI SO DOLŽNI UPOŠTEVATI TUDI VSAKOKRATNA NAVODILA/PRIPOROČILA NIJZ, TER POSEBNE DOGOVORE Z VODSTVOM ŠPORTNE ZVEZE CELJE.