Dragi prijatelji teka in kolesarjenja!

Kar 9 let je naokoli in pred nami je končno 8. Maraton ROKOV TEK.

Ponovno smo se člani Tekaškega društva Rokov tek zbrali in zavihali rokave, da bo vaše doživetje na tem rekreativno-turističnem dogodku vrhunsko. Tako kot vselej do zdaj

Le še 75 dni nas loči od Rokovega teka. Udeležite se ga lahko kot tekači, kolesarji ali navijači ‍🏃🚴

POHITI! Startnine po znižani ceni so na voljo do 31. 7. 2019 na www.rokovtek.si

Skupine z 10 ali več člani – skupinski popust!

shadow

Rezerviraj si SOBOTO, 21. 9. 2019.

ROKEC, 3 KM: Za najmlajše in tiste, ki radi tečejo, a celotne trase niso zmožni premagati je organiziran Rokec – 3km-ski tek. Štart je pri cerkvi Sv. Roka, cilj pa pred Kulturnim domom v Šmarju pri Jelšah. Proga je speljana po nezahtevnem terenu mimo cerkve sv. Barbare in je z lahnim spustom več kot primerna za mlade tekače.

MALI MARATON ROKOV TEK, 21 KM:  21 kilometrska trasa, ki se prav tako prične pri cerkvi Sv. Roka v Šmarju pri Jelšah in zaključi pri bazenskem kompleksu Aqualuna v Podčetrtku. Trasa, ki razvaja s čudovitim razgledom po gričih Kozjanskega in Obsotelja in prijaznostjo domačinov, vmes prečka mejo z našimi sosedi in se konča s ciljem  v Aqualuni.

S KOLESOM, 21 KM / 36 KM: Dobrodošli ste tudi vsi, ki vam tek ali hoja ne dišita preveč in se raje podate na kolo. Traso malega maratona je mogoče tudi prekolesariti. Na poti vas seveda pozdravijo z lokalnimi dobrotami, veliko vzpodbude in dobre volje, ki vam vlije nove moči za na pot. Za kolesarje je na voljo 21 kilometrska trasa po trasi malega maratona ali podaljšana 36 kilometrska različica.

ČILI FRIK MARATON, 42 KM: Letošnja novost je tek na 42 km. Morda se na prvi pogled 42 kilometrska trasa sliši precej, vendar vsi navdušenci nad maratoni povedo, da ni tako zelo zahtevna, še posebej če te obdaja neokrnjena narava, lokalne dobrote, dobra družba in vzpodbuda navijačev. Teh pa na Rokovem teku nikoli ni manjkalo. Maraton je namenjen za najbolj vzdržljive in najbolj zagnane tekače. Sponzor najdaljše trase na Rokovem teku je Čili frik. Omake Čili frik, Kmetije Vizjak boste lahko na štartu ali cilju tudi poskusili.

Več informacij na info@rokovtek.si ali www.rokovtek.si