KCC_jezikovni-tabor_851x315_3

 

 

Konjeništvo, šport, ustvarjalne delavnice, tečaj osnov nemškega jezika, ter druženje in sklepanje novih prijateljstev in poznanstev v naravnem okolju! Vse to in še več na enem mestu, kjer lahko otroci na koristen in prijazen način preživijo nekaj čudovitih počitniških dni! Konjeniški poletni tabor bo potekal med 3. in 7. julijem na Konjeniškem centru Celje. Za udeležence tabora pripravljamo 5 dnevni animacijski program, ki je razdeljen na 3 vsebinske sklope.1.Vsebinski sklop Konjeništvo
Otroci bodo prišli v prvi stik s konjem, se naučili kako ravnamo s konji, skrbeli za konje, se naučili jahati in še mnogo več!
2.Vsebinski sklop Nemščina
Udeleženci tabora bodo pri uricah nemškega jezika preko različnih delavnic spoznavali osnove nemškega jezika, ki vključujejo: kako se predstaviti, živali, nemščina v naravi, družina po nemško in podobne vsebinske sklope.
3.Vsebinski sklop Prostočasne aktivnosti
Prostočasne aktivnosti na sto in en način. Poslužili se bomo umetniškega ustvarjanja, športnih aktivnosti, pohodov v naravo, obiskali kmetijo in še mnogo mnogo več!
————————————————————————————————————————————————————-
Ključne informacije o taboru:- ponedeljek 3.7.- petek 7.7. 2017
- vsak dan med 8:00 in 16:00
- Konjeniški center Celje
- Za otroke med dopolnjenim 6. in 10. letom starostiINFO in PRIJAVE:Prijave otrok na Konjeniški poletni tabor so možne vsak dan med 9:00 in 20:00 osebno v Konjeniškem centru Celje.
• Prijava preko e-maila je mogoča na marcel@konji-celje.si
• Prijava preko telefona: +386 31 645 580
• Prijava preko spletnega obrazca: https://goo.gl/BEyV0uZa dodatne informacije nam pišite na marcel@konji-celje.si ali pa pokličite na telefonsko številko +386 31 645 580.